g1.假如你是李华,你的美国朋友Tom将要去中国的朋友家里做客,他发邮件向你询问相关习俗,请你根据下列提示用英语写一篇80词左右的短文,从着装、礼物、守时、餐桌礼仪等方面告诉他些注意事项。

着装干净,有活力)准备合适的礼物做客习俗

注意事项:

开头已给出,不计入总词数,可适当发挥。意思清楚,表达通顺,行文连贯,书写规范。3.请勿在文中使用真实的姓名,校名及地名。

不迟到,可以提前到达

用筷子吃、不能用筷子指人、不浪费食物

1个回答
摘要 亲,你好!为您找寻的答案:Dear Tom,I'm glad to hear that you will be visiting your friends in China. Here are some tips for you to get familiar with Chinese customs.Dress properly for the occasion and make sure you look neat and energetic. It's also good to bring a suitable gift for your hosts.Punctuality is highly valued in China, so make sure you arrive on time or even a little early.When dining with your hosts, it's important to follow proper table manners. Use chopsticks to eat and avoid pointing them at others. It's also considered impolite to waste food.I hope these tips will help you feel more prepared for your upcoming visit. Have a great time in China!Best regards,Li Hua
咨询记录 · 回答于2023-06-14
用筷子吃、不能用筷子指人、不浪费食物
不迟到,可以提前到达
开头已给出,不计入总词数,可适当发挥。意思清楚,表达通顺,行文连贯,书写规范。3.请勿在文中使用真实的姓名,校名及地名。
注意事项:
着装干净,有活力)准备合适的礼物做客习俗
g1.假如你是李华,你的美国朋友Tom将要去中国的朋友家里做客,他发邮件向你询问相关习俗,请你根据下列提示用英语写一篇80词左右的短文,从着装、礼物、守时、餐桌礼仪等方面告诉他些注意事项。
这个是完整的题目
不迟到,可以提前到达
开头已给出,不计入总词数,可适当发挥。意思清楚,表达通顺,行文连贯,书写规范。3.请勿在文中使用真实的姓名,校名及地名。
注意事项:
着装干净,有活力)准备合适的礼物做客习俗
g1.假如你是李华,你的美国朋友Tom将要去中国的朋友家里做客,他发邮件向你询问相关习俗,请你根据下列提示用英语写一篇80词左右的短文,从着装、礼物、守时、餐桌礼仪等方面告诉他些注意事项。
用筷子吃、不能用筷子指人、不浪费食物
不迟到,可以提前到达
开头已给出,不计入总词数,可适当发挥。意思清楚,表达通顺,行文连贯,书写规范。3.请勿在文中使用真实的姓名,校名及地名。
注意事项:
着装干净,有活力)准备合适的礼物做客习俗
g1.假如你是李华,你的美国朋友Tom将要去中国的朋友家里做客,他发邮件向你询问相关习俗,请你根据下列提示用英语写一篇80词左右的短文,从着装、礼物、守时、餐桌礼仪等方面告诉他些注意事项。
用筷子吃、不能用筷子指人、不浪费食物
不迟到,可以提前到达
开头已给出,不计入总词数,可适当发挥。意思清楚,表达通顺,行文连贯,书写规范。3.请勿在文中使用真实的姓名,校名及地名。
注意事项:
着装干净,有活力)准备合适的礼物做客习俗
g1.假如你是李华,你的美国朋友Tom将要去中国的朋友家里做客,他发邮件向你询问相关习俗,请你根据下列提示用英语写一篇80词左右的短文,从着装、礼物、守时、餐桌礼仪等方面告诉他些注意事项。