英语翻译啊啊啊啊啊

WhensixtheverybeststudentsfromdifferentcitiesinGuandongprovincealltogetherchoseuniver... When six the very best students from different cities in Guandong province all together chose universities in Hong Kong; when the very best student of Beijing picked up HK University while giving up the nearby Peking or Tsingbua University; when the highest enrollment(录取)rate of Hong Kong Science and Industry University reached 48:1, it’s the high time to ask where the real education heaven for students in China is.Years ago, the answer certainly would be “Peking or Tsinghua University”. But now no one could give the exact reaction without hesitation. The only sure thing is that HK universities have gradually showed an unusual attraction to a great many mainland students.It’s no doubt to call this HK craze, which is even out of the expectation of those HK universities themselves.How can HK universities shake the steady foundations of Peking and Tsinghua and attract so many mainland students?First, Hong Kong universities offer large-amount scholarship, especially for the top students who can receive the sum scholarship as much as 400,000 HK dollars. Since higher education has become a kind of heavy burden of many families, it’s easy to understand why the reaction to the generous offering of HK universities is great.Second, most HK universities receive professors and students from all over the world and carry out bilingual(双语)education. This kind of excellent language atmosphere is another attraction for mainland students.Further more, university students in Hong Kong have a better chance to study abroad as exchange students. 展开
失溺满失静1g
当六个来自广东省不同城市的尖子生聚到一起在香港挑选大学的时候,当北京的尖子生放弃了当地的名校清华和北大而选择香港大学的时候,当香港科技大学达到最高的录取率48:1的时候,我们早该想想哪里才是真正的中国教育的天堂。很多年前,答案一定会是北大清华,但是现在没有人会毫不犹豫地说出这个答案了。唯一确定的事就是香港大学已经对于那些本土的学生产生了巨大的不同寻常的吸引力。毫无疑问,我们可以称这一现象为“香港潮”,这是那些香港大学自己都没有想到的。那么香港大学是怎么样动摇了北大清华教育天堂的根基而吸引了这么多本土的学生的呢?首先,香港大学提供丰厚的奖学金,尤其针对那些顶尖学生,他们甚至可以得到总奖学金400,000港币。因为高等教育成为了很多家庭的重担,我们就很容易理解为什么提供丰厚奖学金的举动这么受欢迎。其次,大部分的香港的大学都接收来自世界各地的教授和学生,并且实行双语教学。这样优越的语言环境对于本土学生是另外一个吸引力。更重要的是,香港的大学的学生有更多的机会,可以作为交换生到外国留学。
望有所帮助!
5告诉你真相8
当来自广东省不同城市的六个顶尖的学生一起选择了香港大学时, 当北京的顶尖学生放弃了北大和清华而选择了香港大学的时候,当香港科学和工业大学的录取率达到48比1的时候,是该问问在中国对学生而言真正的教育在哪里了,这个问题如果在几年前问出,那么答案显而易见是“清华或者北大”。但是现在,没有人能够毫不犹豫的给出具体的答案。唯一确定的事情是香港大学对很多大陆的学生正在逐渐显示出它非凡的吸引力。毫无疑问的被称为了香港狂热,这种现象同样超出了那些香港大学的预料。为什么香港大学能够撼动北大和清华对大陆学生那种稳定的吸引力呢?首先,香港大学提供数额具大的奖学金,尤其是针对那些顶尖的学生,他们能拿到高达400万港币的奖学金。由于高等教育已经成为很多家庭的一种严重负担,我们不难理解学生针对香港大学这一慷慨行为的反应。第二,很多香港大学接受世界各地的学生和教授,并且实施双语教学。这种优秀的语言氛围是对大陆学生的另一个吸引力。还有,在香港读大学的学生有着更好的成为交换留学生的机会。
漫谈城市发展
如果你是一名学生的话,建议你买本词典,把不会的生词查出来,通过自己的努力把你想知道的英语自己翻译出来,不要拿整大段的原文问来问去,这样你才能真正学到东西,加油吧