有一段英语文章,请求好心人帮忙翻译一下,悬赏20. 20

是这样的,英语文章太长了,一次只能放上那么一点点。。。先放一点点吧,能弄多少是多少了晕,为什么我复制了英语文章放上面,然后点确定时没用呢?Indicatorswerest... 是这样的,英语文章太长了,一次只能放上那么一点点。。。先放一点点吧,能弄多少是多少了
晕,为什么我复制了英语文章放上面,然后点确定时没用呢?
Indicators were stated as intensities (indicators’ amount to production amount) to facilitate a comparison between different factories and different production volumes.
In case of NOx, SO2 and Suspended Particular Matter (SPM), indicators were categorized in those applicable for prevention (before pollutions occur) and those applicable for controlling purposes (after pollutions occur). For allother cases, this distinction was not applied.
Indicators for heat and electrical energy consumption are considered separately. CO2, NOx or SO2 emissions can be assigned to both, heat and electrical energy consumption. However, according the Kyoto protocol,emissions of electrical energy have to be assigned to the producer ofelectrical energy.
晕,这字数也太少了~
我乃非人哉之人
按强度指标(指标量生产量)为方便不同厂家不同生产量的比较。

的情况下,氮氧化物,二氧化硫和悬浮颗粒物(SPM)指标进行分类,在那些适用于预防(前污染发生)和用于控制目的(在污染发生)。所有情况下,这个区别不适用。

为热能和电能消耗指标分别考虑。CO2,NOx和SO2排放量可以被分配到的热能和电能消耗。然而,根据京都议定书,电力能源排放有分配给生产电能。
沙漠送葬yc
求文章,
高际远沐奇13
文章呢
winner_sherly
你的英语文章呢?
YUKYZHAO86
英文跑了?