帮我用英语翻译一下。谢谢!

我一直喜欢着你,但我不管怎么努力都得不到你的微笑,我只能默默在一旁哭泣,保护你和别人的恋情。... 我一直喜欢着你,但我不管怎么努力都得不到你的微笑,我只能默默在一旁哭泣,保护你和别人的恋情。 展开
琉璃苣女孩time
I have always loved you, but no matter how hard I don't have your smile, I can only silently crying, protect you and others

我一直喜欢着你,但我不管怎么努力都得不到你的微笑,我只能默默在一旁哭泣,保护你和别人的恋情
追问
谢谢
急根道
I have always loved you, but no matter how hard I don't have your smile, I can only silently crying, protect you and others.
追问
谢谢
厉问枫0u
I am always loving you.But whatever I do never pay off.I can't even get a smile from you.I can only cry silently beside you,pretecting your love for another girl.
追问
谢谢
余芳baby
  I love you all the time.But I can`t get your smile though i trymy best to do it.I only can cry quitely.I only can protect your loving with others.

仅供参考哦!
追问
谢谢
追答
不客气,以后多交流啊。