介绍家人的英语作文 50个字带翻译

?、、... ?、、 展开
阿卡索外教网
阿卡索外教网-专注在线外一对一英语培训,一节课低至13.8元。
作文:I?have?a?big?family.?There?are?five?people?in?my?family,?my?grandmother,?my?parents?and?my?elderly?brother.?My?grandmother?is?easygoing.?She?has?many?friends?near?my?home.?Every?morning?and?night,?she?walks?around?with?her?friends.?My?parents?are?doctors?in?the?same?hospital.?They?are?always?busy?with?their?work.?My?brother?is?three?years?older?than?me.?He?is?a?middle?school?student.?My?family?is?happy.?Although?my?parents?are?busy,?they?care?much?about?me.?We?live?a?good?life.???

要把英语作文写得更好,更流畅推荐上英语培训机构,像阿卡索外教网就不错,点击蓝字免费领取,欧美外教试课:【免费领取,外教一对一精品课程】跟着真人外教一对一学习地道英语。

阿卡索拥有国内外知名外教,切入最新的一对一口语教学模式,全外教授课,采用创新E-learning教材,内容涵盖听说读写语法词汇等所有英语学习类别,让学外语更轻松。

翻译:我有一个大家庭,总共有五口人,奶奶,爸爸妈妈,哥哥和我。我的奶奶很随和,邻里有很多朋友。每天早晚她都和她的朋友去散步。我的父母在同一家医院当医生,他们总是忙于工作。我的哥哥比我大三岁,是个初中生。我的家庭很幸福。尽管我的父母很忙,但是他们很关心我。我们的生活很美好。

还有其他什么学习问题,可以百度搜“阿卡索vivi老师”为您分析解答。

想要更多的英语学习资源,可以百度搜“阿卡索官网论坛”免费下载。

匿名用户
I love my happy family,My father,he is a doctor,he is loving to me,and he is very funny,My mother is an English teacher,She always helps me with English,As for my sister,she is 7 years old,she likes playing tennis on morning.This is my family,Funny? 我爱我的家庭,我的爸爸,他是一个医生,他对我非常慈爱,并且他很有趣,我的妈妈是一名英语教师,她总是帮助我的英语,至于我妹妹,她七岁了,她喜欢在早上玩羽毛球,这就是我的家庭,有趣吧?
问青天不知天上宫阙

我家里有父母,我的父亲是一个老师,也是一个非常好的老师,我的母亲是一个很善良,很友好的人。I have parents,my father is a teacher,he is a very good teacher,my mother is a very kind people,very friendly.