你从报纸上看到一则广告,一家涉外酒店要招聘服务员,你打算应聘,请写一份求职信。你的基本情况如下:...

1个回答
摘要 经理先生,我从报纸上得知,你们酒店需要一名服务员。我刚从专科学校毕业。现在是我工作的时候了。我19岁,男性。我已经学了六年英语,现在我能说一口流利的英语了。我认为这对在为外国人服务的酒店工作很有帮助。我也很擅长电脑。空闲时间我喜欢听音乐和踢足球。所以我现在很活跃,很强壮,足以胜任这份工作。如果你觉得我合适,请告诉我。我住在成都市中山路1号。我的电话号码是88232542。
咨询记录 · 回答于2021-07-11
你从报纸上看到一则广告,一家涉外酒店要招聘服务员,你打算应聘,请写一份求职信。你的基本情况如下:...
经理先生,我从报纸上得知,你们酒店需要一名服务员。我刚从专科学校毕业。现在是我工作的时候了。我19岁,男性。我已经学了六年英语,现在我能说一口流利的英语了。我认为这对在为外国人服务的酒店工作很有帮助。我也很擅长电脑。空闲时间我喜欢听音乐和踢足球。所以我现在很活跃,很强壮,足以胜任这份工作。如果你觉得我合适,请告诉我。我住在成都市中山路1号。我的电话号码是88232542。
英语版: Mr Manager, I have learned from the newspaper that you need a waiter in your hotel. I have just graduated from the vocational school. So it’s time for me to work now. I’m 19 years old , male. I have learned English for six years and now I can speak good English. I think it will be very helpful for the job in the hotel that serve foreigners. I am also good at computer. In my free time I like listening to the music and playing football. So I am active and strong enough for the job. If you think I am suitable ,please tell me .I live at No.1 Zhongshan Road, Chengdu. My phone number is 88232542. Sincerely yours,