英文信件结尾该怎么写希望尽快得到你的回信的一类话?

RT不知道英文信件里有没有这一类话,有的话,地道的写法又是什么?谢谢!... RT
不知道英文信件里有没有这一类话,有的话,地道的写法又是什么?
谢谢!
_sunshine_木木1f

I look forward to your reply.我期待你的回信。

其他相似意思的信件结束语:

  1. Please write back soon.(请速回信。)

  2. Take good care of yourself and write often.(多保重,常来信。)

  3. I hope to hear from you soon.(我希望不久收到你的信。)

  4. Won't you let us hear from you promptly!(我们会很快收到你的来信的!)

  5. Looking forward to seeing you.(盼望能见到你。)

  6. Please write to me directly when you receive this letter.(收到信后请立即写信告诉我。)

  7. Expecting to hear from you as soon as possible.(盼早日回信。)

  8. Write as often as you can,for I am looking forward to reading your every letter.(望你多多来信,我殷切地等待着你的每一封信。)

蹉跎_猪_夫斯基
有啊,常常是说waiting for your reply这个比较礼貌或者please reply me soon
aimarthebest
结尾格式:

look forward to your reply.

Regards,

你的名字
阿森纳球迷0801
I hope I could receive your reply as soon as possible,thank you

If you could reply me soon,I would be appreciated.

都可以
榴莲味椰子糖6C
I'm appreciated it if you could give me a reply at your earliest convenience. 这个我常用的