该怎么写?、、[给老客户的正式的道歉信]

以前同事的客户都让经理给得罪跑掉了了、、那客户可是我们之前做过的大客户。。现在同事都走掉了、、这会经理想让我在把那客户给追回来、、让我给客户写一封非常非常正式的道歉信、、... 以前同事的客户都让经理给得罪跑掉了了、、那客户可是我们之前做过的大客户。。现在同事都走掉了、、这会经理想让我 在把那客户 给追回来、、让我给客户写一封非常非常正式的道歉信、、因为给客户造成了3000多美金的损失。。我哪有那么大的魅力啊 该怎么跟客户提这种事情啊、、再有哪有英文版的致歉信、、给小妹提供下、、不甚感激[[i] 本帖最后由 Namiko-zs 于 2008-12-7 11:29 编辑 [/i]] 展开
匿名用户
Dear **,Please accept my sincere apology for the mistake we taken. About the shipping marks we have no enough time to paint on the package that time for delivery to port. That lead to the inconsistent with your requires. Sorry again for the inconvenience caused and i feel embarrassed by my oversight.Thanks very much for your continued support, you witness our every step grouth. We will continue use our action and hundred percent growth to make our highest standards service. We are on this road! Thanks for you!Yours sincerelyJessicaSales Department ManagerHY Crane Group (Signed or Stamped)2013.3.28
匿名用户
自己顶顶、好有高手帮忙~~
匿名用户
你是要模板么,其实个人觉得真诚最重要啊
匿名用户
自己琢磨着写写,完了拿上来让大伙给你看看吧