麻烦帮我翻译一下

AllmyfriendshavegoneawayIneedmyselftosingthissongButyoualwayspassedawayButItseemstobe... All my friends have gone away
I need myself to sing this song
But you always passed away
But It seems to be o.k.
All my wish and powers
They would take me to the gate
Should I really find my problem ?
Do I really want to know about ?
I'm writing a letter for me
Is there anything I would say ?

I don't have to throw my life away
Everything goes wrong to turn into the way of life
This could take so long to find the way
All those people cry in vain
Now I see the light in pain
I can find the way of love

You don't have to throw your life away
Everything goes wrong to turn into the way of life
This could take so long to find the way
All those people cry in vain
Now you see the light in pain

Say good bye into the perfect sky
But it's your love can be the real life line
robortcarose
我所有的朋友都已离开
我得独自一人唱这首歌
然而你却总是匆匆而过
不过这还算不上糟糕
我所有的愿望和力量
将带领我到达那扇门
我是不是该找一找自己的问题?
我是否真的想知道这一切?
我正在给自己写信
我要和自己说些什么?

我不需要抛弃我的生活
所有的事都变得糟糕,变回生活本来的样子
找到正确的道路需要很久
他们都在徒劳地哭泣
如今我找到痛苦中的一线光明
如见我找到了真爱之道

你不需要抛弃你的生活
所有的事都变得糟糕,变回生活本来的样子
找到正确的道路需要很久
他们都在徒劳地哭泣
如今你找到痛苦中的一线光明

和绝美的天空说再见吧
而你的爱是真正的生命线

是歌词吗?我语文不好,翻译地很生硬,你就拿来参考一下吧
ever爱琴海
纯手工翻译 哈:

我所有的朋友已远去
我需要独自来唱这首歌
但你永远消失
但这似乎是好事。
我所有的希望和力量
将引领我至这门口
我真的找到我的问题吗?
我真的想知道些什么?
我写了封信给我自己
我能说些什么?

我没有抛弃我的生活
人生之路开始事事不顺心
这可能需要很长时间来找出办法
所有这些人的哭泣是徒劳的
现在我的光明处于痛苦中
我能找到爱的途径

你不必抛弃你的生活
人生之路开始事事不顺心
这可能需要很长时间来找出办法
所有这些人哭泣是徒劳的
现在你看到光明处于痛苦中

对完美的天空说再见
但你的爱可以成为真正的导路绳

希望有帮助
孟小忆
我所有的朋友都离他而去了
我需要自己来唱这首歌
但你永远消失
但这似乎是好的。
我所有的希望和力量
他们将带我到门口
我真的找到我的问题吗?
我真的想知道些什么?
我写了封信给我
有什么我能说什么?

我没有丢了我的生活
事事不顺心转入的生活方式
这可能需要很长时间来找出办法
所有这些人哭泣是徒劳的
现在我的光明在痛
我能找到爱的途径

你不必把你的生命
事事不顺心转入的生活方式
这可能需要很长时间来找出办法
所有这些人哭泣是徒劳的
现在你看到光明的痛苦

说再见到完美的天空
但它是你的爱可以真正的生命线