英语高手请进!!!!急~~~在线等

帮忙写一篇英语小短文,50--100词。初一。关于未来学生在学校会怎样上课,怎样学习生活。又快又好的追加100分用上so,but,theywill,therewillbe... 帮忙写一篇英语小短文,50--100词。初一。
关于未来学生在学校会怎样上课,怎样学习生活。
又快又好的追加100分
用上so,but,they will,there will be.
kitleej
some students in the future will be used to typing their questions, even their homework to some websites and asking for what and why. they don't know what thinking is, and what homework is for. some day they will find themselves living in the MATRIX and controled by the internet.
Oh, what a future.
百度网友c15c7c8
...我们前几天才写了 ...
不过我是高2的了..
给你写出来你老师也不会信..
战焮荣0GT
你晚上也不下啊?