手机相册的文件夹英文名字叫什么

桃花飘零了

手机相册的文件夹英文:photos

双语短语:

1、Photos View 图片展示

2、Taking Photos 拍照留念

3、My Photos 我的照片

4、Old Photos

5、External Photos

双语例句:

1、I should hold on to these photos.

我得把这些照片保留起来。

2、Why do you want my photos?

你为什么想要我的照片?

3、He has some photos which held over his purity before he became a killer.

他手中有几张在他成为杀手之前的仍是纯洁少年的照片。

4、I love so many of the photos I took from this adventure, but this one for whatever reason ...

我喜爱很多从这次冒险中所摄取的照片,但是下面的一张,不管什么原因...

5、So, like photos and illustrations, colour should be used to support the message, not be themessage itself.

因此,像照片和插图一样,颜色应当用来支撑信息的表达,而不该成为信息本身。

匿名用户
photos
匿名用户
photos