假如你是班长,请你用英语通知你班同学本周星期六晚上7:30在本班教室举行一次英语

假如你是班长,请你用英语通知你班同学本周星期六晚上7:30在本班教室举行一次英语晚会,节目有唱歌、朗诵、讲故事、话剧等,要求本班同学都参加,欢迎外班同学光临,请同学们做好... 假如你是班长,请你用英语通知你班同学本周星期六晚上7:30在本班教室举行一次英语晚会,节目有唱歌、朗诵、讲故事、话剧等,要求本班同学都参加,欢迎外班同学光临,请同学们做好准备。词数80左右。 展开
张毅璇
Attention please!
we have an english party here at seven thirty p.m. this saturday!
The programmes are singing,reading,story telling,drama and so on.I hope that all the students in this class will attend the party!Students from other classes are also welcomed by us,please prepare for the party,thank you!

只有54个字,可是内容都用完了…………
译文:
请注意!
这个星期六下午七点,我们在这里有个英语晚会!
节目有唱歌,朗诵,讲故事,话剧等等。我希望这班的全体同学都将出席此晚会!
别班的同学也被我们欢迎,请为晚会做好准备,谢谢!
Chin_1985
我觉得用海报形式比较OK.

Hi Friends,it's party time.Let's have fun.

Time: This coming saturday (you put date)
Meeting Time:7:30pm
where: (put venue)
Activities:sing, elocnte and drama, etc.
Host: (*** class all students)

See you guys!Hope you can make it!

希望能帮上你