哪位猛人能帮我翻译一段话 不要在线词典上面的翻译 30

abudgetforfrequentcomparisonsbetweenplannedandactualperformance,afirmisabletoisolated... a budget for frequent comparisons between planned and actual performance, a firm is able to isolate deviations from the budget soon after their occurrence and take appropriate corrective action.
The frequency of comparison varies from firm to firm. Usual comparison periods vary from one week to one month and, in many cases, are dictated by the availability of the data. With present-day computer capabilities, very frequent comparisons are possible at a negligible incremental cost. The author was associated with a steel fabricating firm where comparisons between bud¬geted and actual data were made daily.
The preparation of formal budgets is time consuming and expensive, but the cost of not budgeting may be far greater and may ultimately lead to a company's failure. In planning for profits, managers must consider two time horizons, the short term and the long term.
The Budget Time Short-Term Planning. Short-term planning is the process of deriding what Frame objectives to pursue during a short, near-future period, usually one year,and what to do in order to achieve those objectives. For example, a firm must decide which units and what quantities to produce and sell during the next year. These decisions cannot be left to chance. Thus, a short-term plan must be compiled to give employees instructions for carrying out the firm's goals.The typical short-term budget covers one year and is broken down into monthly or quarterly units. When quarterly units are used, the first quarter's budget is further subdivided into monthly segments. Then toward the end of each succeeding quarter, the next quarter's budget is also divided into months. Postponing the division of quarters into months leads to more accu¬rate results because more recent data are available by the time the monthly figures are prepared.
Another method frequently used to prepare a short-term budget is the continuous budget. This kind of budget starts with an annual budget broken down into 12 monthly units. As each month arrives, it is dropped from the plan and replaced by a new month so that at any given time, the next 12 months are always shown. Thus, in a budgetary period covering January through December 19x4, when January 19x4 arrives, it would be dropped from the plan and replaced by January 19x5, so that a new budgetary period covering February 19x4 through January 19x5 would be created. Using this technique, a firm always has guidance for the full following year. When a continuous budget is not used, a firm will have guidance for only a month or two as it approaches the end of its budgetary period.
Long-Term Planning. Long-term planning, also known as strategic plan¬ning, is the process of setting long-term goals and determining the means by which they will be attained. While short-term planning is concerned with operating details for the next accounting period, long-term planning addresses broader issues, such as new product development, plant and equipment
百度网友8a8eaf594
频繁比较的预算在计划的和实际经济指标之间,企业能在他们的发生以后隔绝偏差从预算和采取适当的惩治行为。
比较频率从牢固变化到企业。 通常比较期间变化从一个星期到一个月,并且由数据的可及性,在许多情况下,口授。 以当代计算机能力,非常频繁比较是可能的在微不足道的边际成本。 作者同在bud¬geted和实际数据之间的比较做日报的钢制造的企业联系在一起。
正式预算的准备是费时和昂贵的,但是不预算的费用也许是更加伟大的,并且也许终于导致公司的失败。 在计划对赢利,经理必须考虑二个时间范围,短期和长期。
预算时间短期计划。 短期计划是嘲弄什么的过程框架要做宗旨追求的在短小、近未来期间,通常一年期间和什么为了达到那些目标。 例如,企业必须决定生产和卖的哪些单位,并且什么数量在下一年期间。 这些决定不可能留下给机会。 因此,必须编写一个短期计划给雇员执行的公司的目标指示。典型的短期预算报道一年并且是被分解为的每周或每季度单位。 当使用时季度单位,第一季度的预算进一步被细分入月度段。 然后往每个成功的季度的结束,下个处所的预算也被划分成几个月。 延期处所分裂到几个月里导致更多accu¬rate结果,因为最近数据是可利用的,当月度图准备的时候。常常地被用于的Another方法准备短期预算是延续预算。 这种预算开始以被分解为12个月度单位的一个年度预算。 每个月到达,它从计划下降并且在一个新的月之前替换,以便在指定时候,以后12个月总是显示。 因此,在预算期间覆盖物1月通过12月19x4,当1月19x4到达时,它从计划将下降并且在1月19x5前替换,因此新的预算期间覆盖物2月19x4通过1月19x5将被创造。 使用这个技术,企业总是有教导整来年。 当没有使用一个延续预算,企业将有一个只月或二的教导,它接近它的预算期间的结尾。

长期计划。 长期计划,亦称战略plan¬ning,是制定长期目标和确定他们获得的手段的过程将。 当短期计划与下会计年度的时操作细节有关,长期计划论及更加宽广的问题,例如新产品开发、工厂设备
上海辞书出版社
爱薇佳佳
预算之间的比较频繁的计划和实际执行情况,公司能够孤立偏离预算后不久发生,并采取适当的纠正行动。
频率比较不同公司,企业。通常比较不同时期一周至一个月,并在许多情况下,是由提供的数据。与当今的计算机功能,非常频繁上的攀比可能是微不足道的增量成本。作者是与钢铁制造企业在比较芽¬ geted和实际数据作了每日。
编制正式预算是费时和昂贵,但没有编制预算的成本可能会更大,并可能最终导致公司的失败。规划中的利润,管理人员必须考虑两个时段,短期和长期的。
财政预算案时短期规划。短期规划的过程是什么框架嘲讽目标追求在短期,近今后一个时期,通常是一年,该怎么做,以实现这些目标。例如,一个公司必须决定哪些单位和数量的生产和销售在明年。这些决定不能留给机会。因此,短期计划必须编译给员工的指示进行该公司的goals.The典型的短期预算包括一年,并细分为单位每月或每季度。当季度单位使用,第一季度的预算是进一步细分为每月部分。然后对每个月底接替季度,下一季度的预算也分为个月。推迟司季度到几个月导致¬更准确率的结果,因为最近的数据的时候,每月数字准备。
另一种方法经常被用来编写一份短期预算不断预算。这样的预算开始,每年的预算细分为12个月的单位。作为每月到达,这是从该计划,并代之以一个新的一个月,以便在任何特定时间,在未来12个月总是显示。因此,在预算期间的1月至12月19x4 , 19x4 1月到达时,它都将被撤销的计划,取而代之的是1月19x5 ,因此,新的预算期间为2月19x4 1月19x5将创造。使用这种技术,一个公司总是有指导全面第二年。当连续预算没有使用,该公司将有指导的只有一两个月,因为它的方式结束其预算期间。
长期规划。长期规划,也被称为战略计划¬宁,是设定的长期目标,并确定以何种方式将实现。虽然短期规划关注的是业务细节下一会计期间,长期规划涉及更广泛的问题,如新产品开发,厂房及机器设备
LG2009BD
频繁比较的预算在计划的和实际经济指标之间,企业能在他们的发生以后隔绝偏差从预算和采取适当的惩治行为。
比较频率从牢固变化到企业。 通常比较期间变化从一个星期到一个月,并且由数据的可及性,在许多情况下,口授。 以当代计算机能力,非常频繁比较是可能的在微不足道的边际成本。 作者同在bud¬geted和实际数据之间的比较做日报的钢制造的企业联系在一起。
正式预算的准备是费时和昂贵的,但是不预算的费用也许是更加伟大的,并且也许终于导致公司的失败。 在计划对赢利,经理必须考虑二个时间范围,短期和长期。
预算时间短期计划。 短期计划是嘲弄什么的过程框架要做宗旨追求的在短小、近未来期间,通常一年期间和什么为了达到那些目标。 例如,企业必须决定生产和卖的哪些单位,并且什么数量在下一年期间。 这些决定不可能留下给机会。 因此,必须编写一个短期计划给雇员执行的公司的目标指示。典型的短期预算报道一年并且是被分解为的每周或每季度单位。 当使用时季度单位,第一季度的预算进一步被细分入月度段。 然后往每个成功的季度的结束,下个处所的预算也被划分成几个月。 延期处所分裂到几个月里导致更多accu¬rate结果,因为最近数据是可利用的,当月度图准备的时候。常常地被用于的Another方法准备短期预算是延续预算。 这种预算开始以被分解为12个月度单位的一个年度预算。 每个月到达,它从计划下降并且在一个新的月之前替换,以便在指定时候,以后12个月总是显示。 因此,在预算期间覆盖物1月通过12月19x4,当1月19x4到达时,它从计划将下降并且在1月19x5前替换,因此新的预算期间覆盖物2月19x4通过1月19x5将被创造。 使用这个技术,企业总是有教导整来年。 当没有使用一个延续预算,企业将有一个只月或二的教导,它接近它的预算期间的结尾。

长期计划。 长期计划,亦称战略plan¬ning,是制定长期目标和确定他们获得的手段的过程将。 当短期计划与下会计年度的时操作细节有关,长期计划论及更加宽广的问题,例如新产品开发、工厂设备
zzz

参考资料: zzz

匿名用户
企业的预算方案在编制之后与它在实际应用过程中,要多做比较。这样,方案在实施中若出现有偏差,企业也能够避免,并采取合适的改正措施。......

参考资料: 自己脑子翻译