几道初二英语题

1.He_____(sell)manyproductsfromthebeginningpfthecompetition.(其实是想问fromthebeginningof.... 1.He _____ (sell) many products from the beginning pf the competition.(其实是想问from the beginning of.... 应该用什么时态?)
2.Smoking does _____ to your health.(harm)
3.Have you got everything ready?----Not yet.We need ______
a.another three pairs b.other three chairs c.three another chairs d.the other three chairs
4.是be made for sb还是be made to sb?
希望答案准确点~并解释一下为什么 谢谢~
沙叡斯尔阳
1.
cancer
2.
left
3.
这句话不通,楼主有没有打错,修改一下我再答
4.
for
5.
on
6.
making
7.
more
8.ten
minutes
madly
too
类剑源醉蝶
1.挂着,绞死,悬挂的进行时
2.花费你的时间去做什么
一般后面接TO
T10次
1 sold
2 harmful
3 A
4 be made for sb.
归容苦芳林
well你看上去很好
反义疑问句
B
前面是个祈使句
因此是I
Will
平未汉曼容
1.
cough
2.
left
3.
rented
4.
for
5.
on
6.
more
7.
more
8.
too
much......much
too