第一滴血中的经典语录

第一滴血中,史泰龙说过什么豪言壮语?... 第一滴血中,史泰龙说过什么豪言壮语? 展开
青春你做主
1、《第一滴血2》最后一句台词:我希望国家爱我们,就像我们爱她一样。

I want, what they want!! And every other guy who come over here,spill their guts,gave every they had.wants? For our country to love us,as much as we love it!! That's what I want!!
——“那你究竟想要什么?”

—— “我要的就是它们想要的,和所有鼓足勇气到这里的人,给他所想要的。我们的国家,能像我们爱她那样地爱我们。这就是我所想要的!”
样来爱我们.

2、《第一滴血1》台词:是他们逼我流了第一滴血。
3、

-It is over,Rambo.It is over!
-No! Nothing is over!Nothing !It is you ask me not I ask you!

4、Rambo:We love our country,but does she love us as much as we love her?!
我爱我们的国家,可国家为什么不爱我们?

5、Colonel:The place you call hell, he calls it home.
改暎逯海凡
Molac
i'll
get
back
to
your