英语作文,60字左右,如果你的美国笔友Tom明年要来中国参加一个交流生项目,现在你写一封信告诉他在

英语作文,60字左右,如果你的美国笔友Tom明年要来中国参加一个交流生项目,现在你写一封信告诉他在中国他该如何去做,使他的举止更加得体... 英语作文,60字左右,如果你的美国笔友Tom明年要来中国参加一个交流生项目,现在你写一封信告诉他在中国他该如何去做,使他的举止更加得体 展开
我的回答够采纳
My winter holiday is very dull. I stay at home for most of time. Sometimes I visit my friends . Sometimes we go shopping.
One day, we go to the KFC. We have hamburgers, chicken coke and French fries. We have sore throats. We go home and have a rest. Then we feel better. We go and play computer games! How mad we are!
This is the only thing I can talk about in the holiday.
我的寒假生活很无聊。我大多数时间都呆在家里。有时见见我的朋友。有时我又去购物。
一天,我们去KFC。我们吃了汉堡包,鸡块和署条。我们润了嗓子。然后我们回家了,并且休息。我们感觉很好。我们去玩了电脑游戏。我们多么的疯狂。
这就是我可以谈论的寒假生活。
追问
这个不行