电脑突然蓝屏,请各位高手前来帮忙!!!!! 15

蓝屏如下:aproblemhasbeendetetedandwindowshasbeenshutdowntoprerentdamagetoyouromputerthepr... 蓝屏如下:
a problem has been deteted and windows has beenshut down to prerent damage to your omputer
the problen seems to be owsed by the following
file: kmixer.sys PAGE:FAULT_IN_NONPAGED_ARER
if this isthe first time youre seen this stop error sreell restart your omputer if this sreen appears again follow these seeps
he k to make sure any new hard ware or soft ware is prop eriy talled
if this is new in stallation ask your har dware or software manu fat urev for ang windows s you might need
if problews ontinue disable or remove ang hewly talled hard ware or software pisable
bios menory options suh as ahing or shadowing if youneed to use safe mode to yemve of disable omponents
restart your omputer press f8 to advaned startup options and then safe mode tehnial in formation
stop:ox00000050 (0x96E3524D 0x000000001 0xb92AC0E1 0x00000000
kmixer.sys_address.b92ac0e1 base at b929d000, datestanp 41107d32
beyinning dump of physial memory
phgsial memorg dump ontalt your system istrator ertehnial support group for further assistane
我忘记了一句话:我机子就是QQ视频的时候老死机,死机以后出现蓝屏和以上的代码.不视频机子一点问题都没有,一切正常!
我另外一台电脑也是这个问题.不过代码不一样(代码stop:ox0000000A (0x000000D90 0x000000002 0x00000000 0x804E5E01) :,我把以前的现代内存换成金士顿的,问题排除了,我想问一下是内存有问题,还是硬件不兼容.
请各位帮助解决,不然我另外一台机子就不能视频了.
百度网友6ceb51d95
系统遇到一个问题并且系统已经尝试关机来防止问题破坏你的系统

看起来这个问题是由于:KMIXER。SYS引起的

如果你是第一次看到这个信息,请重启,如果还是出现这个画面的话……………………

就是说你在安装软件出错或者硬件出错的时候就会出现这个信息,这个是由KMIXER。SYS引起的,重新安装软件或者下载KMIXER。SYS覆盖原来的文件
网星星
0x00000050AGE_FAULT_IN_NONPAGED+AREA
◆错误分析:有问题的内存(包括屋里内存、二级缓存、显存)、不兼容的软件(主要是远程控制和杀毒软件)、损坏的NTFS卷以及有问题的硬件(比如CI插卡本身已损坏)等都会引发这个错误

参考资料: internet

tidusviva
beyinning dump of physial memory
关键是这句,也就是数据溢出转储了,一般由内存质量原因及软件多开冲突造成,可适当调整虚拟内存大小
百度网友ace5093ed
重新启动如果还是蓝屏的话,建议重装系统,或则对你的机箱进行降温。
百度网友cdfc636a4
BUG,啊重起就行,一般没什么事