求翻译英文歌词,如下图

东京喰种中的插曲,谢谢... 东京喰种中的插曲,谢谢 展开
蜉蝣2014小虫
是否比需要知道有更多
黑暗在另一天降临
而光明显得那么遥远
我是独自一人在这里吗?
因为感觉是那么冷,如此的寒冷
是否有眼睛看不见的?
有神性的东西让我活着
也许内心深处埋藏了希望
此时此地甚需要
重新开始
现在,我必须相信
我目前看不到的东西
我要靠自己了

~~~~~~~~~纯人手翻译, 欢迎采纳~~~~~~~~~

原文似有笔误,更正如下:

Is there more than what needs to know
Darkness fall down another day
And the light just seem so far away
Am I here all alone
Cause it just feels so cold, oh so cold
Is there more than what meets the eyes?
Something higher keeping me alive
Maybe hope buried deep within
Here's what is needed
To begin again
Now I must believe in something
I cannot see for now
I am on my own
追问
谢谢