—How about going for a picnic this weekend?— Why not? _________. A.I’ve got that B.It’s

—Howaboutgoingforapicnicthisweekend?—Whynot?_________.A.I’vegotthatB.It’suptoyou.C.Ha... —How about going for a picnic this weekend?— Why not? _________. A.I’ve got that B.It’s up to you. C.Have a good time D.That’s all right. 展开
小爱GMIW
B

试题分析:考查交际用语:A. I’ve got that我知道了。B. It’s up to you由你决定C. Have a good time玩得愉快D. That’s all right.没关系,句意:--这个周末去野餐怎样?--好啊?由你决定。选B。
点评:对于交际用语,和时态题一样,要放在具体的语境中领会。由回答的Why not?可知第二个人是赞同第一个人的说法。It’s up to you出现的频率很高。