有什么听着激情的歌?

羽小风
有激情,当然要听摇滚了BEYOND的《金属狂人》 forgotten 林肯公园 Enter Sandman - Metallica Everytime i die children of bodom 的Silent Night, Bodom Night helloween的if i could fly Nirvana 的smells like teen spirit Guns N' Roses 的Welcome To The Jungle Marilyn Manson的rock is dead Nightwish 的She is My Sin 谢天笑 的 是谁把我带到了这里 GLAY 的 诱惑 LUNA SEA 的TONIGHT Slayer的Exile MORBID ANGEL的Blood On My Hands Aerosmith的 I Don't want to Miss a Thing bon jovi的It's my life 和 all about loving you还有蝎子的 still loving youJet 的 Are You Gonna Be My Girl Guns N' Roses /《Don't cry》 PINK FLOYD/《Wish you were here》DEF LEPPARD/《Long long way to go》NIRVANA/《Smell like teen spirit》 GOO GOO DULLS/《Iris》 POLICE/《Don’t stand so close to me》 QUEEN 《Bohemian rhapsody》 R.E.M /《At My Most Beautiful》 U2/《If god will send his angels》SOUL ASYLUM/《Runaway Train》 MR.BIG/《To be with you》 SCORPIONS/《Send me a angel》 个人推荐绝对精品~
Royal拽爷
通天大道宽又阔
追答
百听不厌,望采纳
码神小宇
13首激情歌曲
No.1《梦的怒放》-魏晨
No.2《相信自己》-零点乐队“”No.3《男儿志》-刘德华
No.4《大声唱》-强辩乐团
No.5《怒放的生命》-汪峰
No.6《不再犹豫》-Beyond
No.7 《在路上》-汪峰!
No.8《我为我强》-张玉涛
No.9《We Will Rock You》-Queen Buddy
No.10《从头再来》
No.11《奔跑》
No.12《we are the champion》-皇后乐队
No.13《Never Say Never》
我正在听 狂放 权志龙 韩国
抗刀的小小怪
八连杀 等
追问