谁能帮我翻译一下这段英文,谢谢(急)

IamnotsadIreallyunderstand,youdonotabandontheoldforthenew.ItisIthatdonothave,accompan... I am not sad

I really understand, you do not abandon the old for the new. It is I that do not have, accompany at your side. As lonely time such as you, think in I, don't watch I. Saying you love, don't be too grieved. I am not sad, this is nothing, why tears will flow just, I do not understand either. Let me leave, let me begin to enjoy freedom. Remember a lot of, your shade is full of my life.

要白话的。谢谢大家!
偶爱萧敬腾
我不难过
我真的懂了
你不是喜新厌旧
是我没有
陪在你身边
当你寂寞时候
别再看着我
说着你爱过
别太伤痛
我不难过
这不算什么
只是为什么眼泪会流
我也不懂
就让我走
让我开始享受自由
回忆很多
你的影子也会充满我生活

孙燕姿的我不难过
123ABCZZZ
我不难过

我真的理解,你不放弃旧为新。这是我没有,陪伴在你身旁。作为孤独的时间,如你想在我,不看一,说你爱,不要太伤心。我不难过,这是什么,为什么会流眼泪公正,我不明白的。让我离开,让我开始享受自由。记住了很多,您的色调充满了我的生活。
景沫娆
我没有悲伤

我真的明白,你不要放弃旧的新。这就是我,不要有,陪在你身边。如你一样孤独的时候,想在我,不要说你喜欢看一,也不要忧愁。我没有悲伤,这是什么,为什么会流眼泪,我不懂。让我离开,让我开始享受自由。记得很多,你是我生命的阴影。