英语名言

射手和贝贝

1.Where there is a will,there is a way.有志者事竟成。
2.No pains, no gains.没有付出就没有收获。
3. Constant dripping wears away a stone.水滴石穿,绳锯木断。

4.Care and diligence bring luck.谨慎和勤奋才能抓住机遇。
5. Genius is nothing but labor and diligence.天才不过是勤奋而已。
6.Great hopes make great man.伟大的抱负造就伟大的人物。
7.Industry is the parent of success.勤奋是成功之母。