我的寒假生活英语

y54231y

我的寒假生活英语是My winter vacation life。

Life释义:生存;生命;性命;生活方式;生活状态;活力;生气;生物;使用寿命;使用期;使用年限;一生;终生;余生;无期徒刑;人生;一生;活人;活物;生命;一生;这辈子;传记;人的活动;生活;人生;力量的源泉;起泡;新鲜食物等的浓烈气味;命;终身的;永久的;人生的;一生的;采用活体模型的;照实物画的。

同义词:existence; liveliness; lifespan; biography; chance。

短语搭配:to risk your life 冒生命危险;to be full of life 充满活力;充满生气;to get life 被判处无期徒刑;as large as life 千真万确;不容置疑;to be sb's life 对某人至关重要;to bring sth to life 使…生动;使…有趣;to fight for your life 病情危重;for the life of sb 无论如何;不管怎样。

Life例句:

1. long-life batteries.

长效电池。

2. life-altering.

改变生活的。

3. Hi, Natasha, how's life?

嗨,娜塔莎,最近怎么样?

4. Since then, Michael has lived an unexceptional life.

从那以后,迈克尔一直过着普普通通的生活。

5. Life was simpler then.

那时的生活要简单一些。

6.Is there life on Mars?

火星上有生命吗?

7.Your life is in danger.

你有生命危险。

8.A nurse began to try to save his life.

一名护士开始设法抢救他。

9.He spent the last fourteen years of his life in retirement.

他生命的最后14年退休在家。

10.Interior designers spend their working lives keeping up to date with the latest trends.

室内设计者们把他们的职业生涯都花在追赶最新潮流上。