帮忙翻译下面一段英文,谢谢!

Youhavebeenlongtoleaveme.Youpromisedyouwillcometoseemeintheweeken,assoonasyoucan.Irea... You have been long to leave me.

You promised you will come to see me in the weeken, as soon as you can. I really don’t want to cheat myself that you are always busy. But the truth is that , you didn’t come for almost a month.

I have dicided to forget you, and forget my rewardless love. I tried to stay far away from everywhere you have been to. And I thought I can do it with this faith.

But in fact, I miss you too much that I can’t get to sleep in the night. I was so blue that night, so I went to your bolg, and cried for a long time. I don’t know why I can’t not held to miss you. And when you're fast asleep, I wonder where you go and who is staying with you tonight.
I miss you now . where are you going......
洛芙古德
你离我而去已经很长时间了
你答应我周末会尽快来看我。我真的不想骗自己你总是很忙。但事实却是,你将近一个月没来了。
我决定忘掉你,忘掉我这段没有意义的感情。我试图远离你曾到过的地方。我想我一定能做到。
但事实上,我是如此的想念你以致于晚上睡不着觉。夜晚我是那么的忧伤,所以我上了你的博客,哭了很长时间。我不清楚自己为什么放不下你、想念你。当你很快的入睡时,我想知道你将何去何从,今晚谁将陪伴在你的身旁。
我现在很想念你。你将走向何方....

参考资料: 自己翻译的

小喆崽
你离开我很久了。
你答应过我只要可以你周末一定回来看我的,我真的不想骗自己说你总是很忙。但事实是,你已经一个月没回来了。
我下决心忘了你,忘了我不值得的爱。我试着远离你曾出现过的每一个地方。我想带着这样的信念我能做到的。
但事实上,我想你想得夜晚无法入睡,那一晚我是那样的伤心。我去了你的博客,还哭了很久。我不知道为什么控制不了要想你。当你熟睡时,我在想你去了哪里,今夜又是谁陪在你身旁。
我很想你。你在哪里啊……
翠柠檬
你离开我很久了.
你答应过我尽量在周末赶过来看我.我真的不想再自欺欺人说你很忙,但是你确实快一个月都没有来找过我了.
我已决心把你忘记,也决心忘了我这份不求回报的爱.我努力不踏上你到过的任何一片土地,我有信心我能做到.
但是,我却因太想你而夜不成寐. 那一夜我太伤心, 所以去逛了你的博客,哭了很长时间, 我不知道自己为什么不能忘记你.在你熟睡的时候,我很想知道你在哪,今晚是谁陪在你身边.
我在思念你啊,你在哪里......