初中英语作文范文20篇。谢谢

流雨代码
【篇一】
Two days ago, a heavy snow came. And now, the snow stopped and it’s time for fun. This morning, I go to outside door and make snowman with my friends. We prepare some tools and then we start. We did it many times before, so it’s easy. We pull snow together and shape it. Last, we make a face for it, eyes, nose, ears and mouth. It’s very funny and we are happy.
前两天,一场大雪来了。现在,雪停了,是玩的时候了它。今天早上,我走出门外,和我的朋友一起堆雪人。我们准备了一些工具,然后我们就开始了。我们以前做过很多次了,所以很容易。我们把雪弄在一起和做成形状。最后,我们做出了一个脸,眼睛,鼻子,耳朵和嘴。这是非常有趣的,我们是快乐的。
更多优秀英语作文尽在:【分享君英语作文网】,百度直接输入就可找到!!!
匿名用户
Three Days to See