Sarah,hurry up.I'm afraid you can't have time to ____ before the party.

A.getchangedB.getchangeC.getchangingD.gettochange为啥选A?... A.get changed
B.get change
C.get changing
D.get to change

为啥选A?
wsjuely
get sth done 完成某事

在题中表示换衣服,有省略成分,补全应该为“you can't have time to get your clothes changed"

Sarah,快一点。恐怕没时间再给你换聚会的衣服了。
夹心1988
固定用法 词组 换衣服的意思