英语读后感50字

英语读后感50字... 英语读后感50字 展开
芊芊爱教育

英语读后感如下:

Last Sunday, I read a story about a brave save a young boy on public road. At last, the boy save from the brave, but the brave's died. After sit through this story, I feel too to feel sorry for a person over sth that should have happened. Merely I also by the brave's doing to feel pride.

翻译:上个周日,我读了一个勇士在公路上救年轻男孩的故事。最后,这个男孩被勇士救了,但是勇士却死了。在看完这个故事后,我觉得自己也不会因为本该发生的事情而为一个人感到难过。我只是为勇士的行为感到骄傲。

阿肆聊生活

写作思路:要直接简化任务语言。在叙述中,我们要把直接叙述变成间接叙述,尽可能简化人物语言。这样,即使情节连贯,又使语句“简练”。

Last sunday,I read a story about a brave save a young boy on public road.At last, the boy save from the brave,but the brave's died.After sit through this story。

I feel too to feel sorry for a person over sth that should have happened.Merely I also by the brave's doing to feel pride.

翻译

上周日,我读了一篇关于一个勇敢的人在公路上救了一个小男孩的故事。最后,这个男孩从勇敢的人手中救了出来,但是勇敢的人死了,在看完这个故事之后。

我为本该发生的事感到难过,只是我也为勇敢者的行为感到骄傲。

匿名用户
By reading this book, I learned how to be a humble and honest person, do not like roses, so proud of what to do to help others, do not work hard, and finally nothing. 通过读这本书,我懂得了做人要做一个谦虚诚实的人,不要象玫瑰花那样骄傲,做什么事情都要让别人帮忙,自己不去努力做事,最后一事无成。
勤奋的切亏M
不错,真的蛮好(›´ω`‹)
匿名用户
都需要摄氏度分解的,y