请各位英语大神进来帮忙翻译两句 并简单的分析下句子构成 谢谢!

1,AvisitwithacouplewithonechildinAlexandria,Virginia,shedsomelightonwhetherornotthere... 1,A visit with a couple with one child in Alexandria, Virginia, shed some light on whether or not the report reflects their lifestyle.(a visit 后面带两个with这个不太理解) 2,Her father said they spend whatever they have to for her. “You look at it as an investment in another human being who you love very deeply,” he said. 展开
丘洁岑琴轩
with
a
couple
with
one
child
指生有一个孩子的一对夫妇,育有一子的一对夫妇
我和一对育有一子的夫妇一起游历了弗吉尼亚州亚历山大市,弄清楚了这份报告是否真实反映了他们的生活方式。

2.
他父亲说他们为她付出了所有。他说,“你只是在为你深爱的人作投资。”