解封 英文

张老师休闲娱乐

解封的英文是:Deblocking。

例句:

1、水溶性封闭异氰酸酯单体的解封动力学冲破封锁解封。

Deblocking Kinetics of Water-Solubility Blocked Isophorone Diisocyanate break lift, raise a blockade.

2、合成了一种低温解封的全封闭型多异氰酸酯固化交联剂,考察了合成反应速率和最终涂膜性能。

A kind of fully blocked polyisocyanate crosslinking agent with low deblocking temperature was synthesized and the reaction rate and film performance were studied.

解封的其他用法:

1、he lockdown

西班牙新增感染病例创下今年6月解封以来的最大增幅。

Spain has had the biggest spike in coronavirus infections since the lockdown was lifted in June.

2、de-spell

埃琳娜只要能解封月光石中的咒语我们就能救。

Elena, if we can de-spell the moonstone, We can save your life.

Zoho Mail