祝大家新年快乐的英语怎么写?

小琦最爱说娱乐

祝大家新年快乐的英语:Happy new year to you all。

例句:

1、他想成为第一个祝大家新年快乐的人。

He wanted to be the first to wish a happy New Year.

2、最后,我和梅拉尼娅在这里祝大家新年快乐。

Finally, Melania and I wanna wish every American a very happy new year.

3、哗红绿灯祝大家新年快乐。

Wa traffic wishes all a very happy Chinese New year.

4、毛博士在瑞典斯德哥尔摩祝大家新年快乐。

From snow white Stockholm, Sweden to all the friends.

5、祝大家新年快乐,大吉大利。

Wishing you a very happy and prosperous New Year.