英语题目求解释

Thejoutneythat*changeToby'slifestartedinJulythatyear.AwouldBwasgoingtoCwasabouttoDwas... The joutney that * change Toby's life started in July that year.
A would B was going to C was about to D was to
答案是D 这几个怎么用的?
打错了,是 The journey that * change Toby's life started in July that year.

难道答案错了吗?
dnwd1987
答案没错,题目意思是已经知道要发生,等同于已经安排好了,选D更好!没有D选项的话,就要选B
辨析be to do, be going to do, be about to do
1) be to do:
(1)表示事先商定、安排或准备要做的事情。如:
The students are to meet at the school gate tomorrow. 明天学生们将在学校大门口集会。
2)表示可能性,必要、责任、义务、禁止等。如:
Her necklace was not to(couldn't)be found. 她的项链找不到了。
2) be going to do:
1) 表示将要发生的事情或打算最近要进行的动作。如:
It is going to rain soon. 快要下雨了。
2) 在含有条件状语从句的主从复合句中,主句一般不用be going to,而常用will(第一人称用shall)。如:
The football match will be put off if it rains tomorrow. 如果明天下雨,足球赛将被推迟举行。
3) be about to do:
表示即将发生的动作,在时间上指最近的将来。如:
We are about to start. 我们就要出发了。
The new school year is about to begin. 新学年开学在即
闻痴琦藻
答案是:A 尽管他努力,还是没有成功

♧手工翻译☀尊重劳动☀欢迎提问☀感谢采纳♧
郜良御博超
all...not和not...all都是部分否定.
所以本题和题意一致的句子是B项。
答案选B
all
of
the
dinosaurs
were
not
dangerous.
不是所有的恐龙都很危险。
九十九点九度
B