信用证 请帮忙翻译下,非常感谢!

marinebillofladingfullsetplus3non-negotiablecopiescleanonboardmadeouttotheorderofbank... marine bill of lading full set plus 3 non-negotiable copies clean on board made out to the order of bank leumi le israel bm principal br.tel-aviv notify applicant marked freight payable at destination specifying that in view of the danger of confiscation warranted vessel not to call at ports and not to enter the territorial waters of any arab countries belligerent to the state of israel and /or actively supporting the arab boycott,prior to unloading at port of destination unless in distress or subject to force majeure 展开
uimj
全套的清洁已装船海运提单 另 三份不可议付的提单副本 提单抬头制成 the order of bank leumi le israel bm principal br.tel-aviv
提单通知方为 信用证开证申请人 提单显示 运费在目的港支付
于没收的危险,要求船只不能靠挂在阿拉伯国家港口和不得进入任何与以色列交战的阿拉伯国家的海域 在进入目的港之前 除非遇险或有不可抗力因素 否则要求船只积极支持阿拉伯方面的抵制。
最后一句的意思就是说 阿拉伯于以色列的战争 要站在阿拉伯这边 。

仅供参考。
小米洛蒂
海运提单全套加上3非流通副本清洁局指示开出的银行leumi乐以色列骨髓主要br.tel特拉维夫通知申请人标志着应付运费在目的地指定,鉴于没收的危险,需要船只不要求在港口和不得进入领海的任何阿拉伯国家交战的以色列国和/或积极支持抵制阿拉伯之前,卸货目的港,除非在危难或受不可抗力