麻烦哪位电脑高手给解答下 下面的问题吧。谢谢啦!!

1.Thegroupoflogical,related,andsequentialactivitiesandtransactionsinwhichbusinessesen... 1. The group of logical, related, and sequential activities and transactions in which businesses engage are often collectively referred to as ____.
Answer:
企业运作中一系列有逻辑的,相关的并有先后次序的业务或交易被叫做-------
2. A(n) ____ is a software interface that lets users read (or browse) HTML documents and move from one HTML document to another through text formatted with hypertext link tags in each file.
Answer:
----------是一种软件界面,它可以使用户浏览超文本文件,并且通过每个文件夹中的超文本链接标记,实现从一个超文本文件到另一个超文本文件的浏览。
3. (True or False) Although circuit switching works well for telephone calls, it does not work as well for sending data across a large WAN or an interconnected network like the Internet.
Answer:
(是,否)尽管电话通讯的电路转换工作运转的很好,但是像发送数据到一个大型广域网或像因特网这样的互联网这样的工作就运转的不是很好了。

4. (True or False) Many companies sell goods and services on the Web using an adaptation of a mail order catalog revenue model.
Answer:
(是,否)许多在网络上销售产品和提供服务的公司选择的是邮购目录的收益模式。

5. A(n) ____ is a Web page whose content is shaped by a program in response to user requests
Answer:
--------是一个网页,它的内容由一种软件控制用来回复使用者所提出的要求。
6. A(n) ____ is any computer used to provide files or make programs available to other computers connected to it through a network (such as a LAN or a WAN).
Answer:
--------是任何计算机用来提供文件或者通过网络(局域网或广域网)制作使其它计算机能够与之连接的程序。
7. ____ is developed by a community of programmers who make the software available for download at no cost.
Answer:
--------- 是由一个程序设计团队制作的供用户免费下载的软件。
8. ____ is looking for hidden patterns in data; can help businesses find customers with common interests and discover previously unknown relationships among the data.
Answer:
--------是寻求数据中隐含的模式,可以帮助企业找出消费者共同的喜好并在数据中发掘未知关系。
9. Hiring another company to provide the outside support for all or part of the project is called ____.
Answer:
雇佣另外一家公司来提供项目的全部或部分外部支持,叫做------。
10. As more people or organizations participate in a network, the value of the network to each participant increases. This increase in value is called a(n) ____.
Answer:
随着越来越多的组织与个人加入网络中来,网络对于每一格参与者的价值也随之提升。这种价值的提升被叫做---------。
展开
 我来答
百度网友0e9d7234a
2009-08-25 · TA获得超过746个赞
知道小有建树答主
回答量:547
采纳率:0%
帮助的人:490万
展开全部
首先申明,不确定
1.流程
2.浏览器
3.DK
4.Y
5.DK
6.FTP软件?
7.Free Software
8.DK
9.外包?
10.DK
已赞过 已踩过<
你对这个回答的评价是?
评论 收起
推荐律师服务: 若未解决您的问题,请您详细描述您的问题,通过百度律临进行免费专业咨询

为你推荐:

下载百度知道APP,抢鲜体验
使用百度知道APP,立即抢鲜体验。你的手机镜头里或许有别人想知道的答案。
扫描二维码下载
×

类别

我们会通过消息、邮箱等方式尽快将举报结果通知您。

说明

0/200

提交
取消

辅 助

模 式