有一首歌里面唱到二十六个英文字母?叫什么名字给我试听地址

看到有人问这样的歌曲。二十六个字母的英文流行歌曲ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ说是这个是曲名但是在网上找了也没有有没有人知道回答一下是流行歌曲不是儿... 看到有人问这样的歌曲。二十六个字母的英文流行歌曲
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ说是这个是曲名但是在网上找了也没有
有没有人知道 回答一下
是流行歌曲 不是儿歌
小林遇雪
我也听过~当时还觉得挺新鲜~
不过不知道是不是这首~

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
It's the most remarkable word I've ever seen.

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
I wish I knew exactly what I mean.
It starts out like an A-word,
As anyone can see
But somewhere in the middle
It gets awfully QR to me.

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
If I ever find out just what this word can mean,
I'll be the smartest bird the world has ever seen.

It might be kind of an elephant,
Or a funny kind of kazoo.
Or a strange exotic turtle
You never see in a zoo.
Or maybe a kind of a doggie
A particular shade of blue.
Or maybe a pretty flower
Naah, not with a name like that...uh, uh!

是不是这首?
阿萨德438
ABC歌啊
20061994WXL
ABC歌
匿名用户
ABC