英语自我介绍200单词带翻译

小学生英文名Fiona女6年级... 小学生 英文名Fiona 女
6年级
黑暗之光赛尔
My name is Fiona, I am a girl, is studying in primary school, I live in the seven Town Third Street, just this year on the sixth grade, I have a wonderful family, my father's name is XX, my mother's name is XX, I have a pet, it is my partner, I like blue the birds, like color, painting is a special for me, I hope everyone can know me.
我的名字叫Fiona,我是女生,正在读小学,我住在七里镇第三街,今年刚刚上了六年级,我有一个美好的家庭,我爸爸叫XX,我妈妈叫XX,我有一个宠物,它是我从小到大的好伙伴,我喜欢蓝色的,就像这个鸟儿的颜色一样,画画对我来说是一个特长,希望大家多多认识我。
最怕你说爱我
Hellow. my name is XX . I am boy/geir. I from china.I live in the MianYang. Welcome to here.My fice is rong.My eyes is big.MY hande is good. I like play.I can sing vere well. My dad is XX.My mum is XX. Do you like me ? I like the ertn!!
追问
带翻译?
追答
大家好。我叫XX.我是女孩或男孩。我来自中国。我住在绵阳。欢迎来到这里!我的脸很圆,我的眼睛很大。我的手很漂亮。(My  hands is beautiful.刚刚打错了,抱歉)我喜欢玩。我唱歌唱得很好。我的爸爸是XX.我的妈妈是XX。你喜欢我吗?我喜欢这个世界(有些英文打错了,赎罪!)