英语作文 假如你是一位即将毕业的大学生,在招聘广告上找到了适合自己的岗位,写求职信

英语作文假如你是一位即将毕业的大学生,在招聘广告上找到了适合自己的岗位,写求职信... 英语作文
假如你是一位即将毕业的大学生,在招聘广告上找到了适合自己的岗位,写求职信
青泥浇汁黄瓜
Dear sir or madam,

I am a student major in Math who will graduate soon.
追答
I hope to find a interesting job and I will devote into the job with 100 percents of effort.
Personally thinking, I think myself with a up-going and enthusiastic spirit.