翻译成地道的英语!不要机器翻译 紧急 万分感谢!! 换个环境思考。要催生创意,

翻译成地道的英语!不要机器翻译紧急万分感谢!!换个环境思考。要催生创意,就很有必要离开一尘不变的环境,这种改变一下环境的做法在富有创造性的成功思想家中是非常常见的。而改变... 翻译成地道的英语!不要机器翻译 紧急 万分感谢!! 换个环境思考。要催生创意,就很有必要离开一尘不变的环境,这种改变一下环境的做法在富有创造性的成功思想家中是非常常见的。而改变环境意味着,你去进行一项特殊的活动,或者仅仅是离开一直所在的地方。 展开
Cathy西米露
think in a different setting. If one wants to be inspired, it's necessary to leave the unchanging condition. this way of chaning environment is very successful and common amound the creatuve thinkers. On the other hand, changing circumstance means, one might going to do something differnt, or just leave the place where one used to livealong