英文翻译 谢谢!!!!!

ItusedtobesaidthatEnglishpeopletaketheirpleasuressadly.Nodoubtthiswouldstillbetrueift... It used to be said that English people take their pleasures sadly. No doubt this would still be true if they had any pleasures to take, but the price of alcohol and tobacco in my country has provided sufficient external causes for melancholy. I have sometimes thought that the habit of taking pleasures sadly has crossed the Atlantic, and I have wondered what it is that makes so many English – speaking people somber in their outlook in spite of good health and a good income.
In the course of my travels in America I have been impressed by a kind of fundamental malaise which seems to me extremely common and which poses difficult problems for the social reformer. Most social reformers have held the opinion that, if poverty were abolished and there were no more economic insecurity, the millennium would have arrived. But when I look at the faces of people in opulent cars, whether in your country or in mine. I do not see that look of radiant happiness which the aforesaid social reformers had led me to expect. In nine cases out of ten. I see instead a look of boredom and discontent and an almost frantic longing for something that might tickle the jaded (腻烦的)palate.
神话的莞晴
曾经有人说,英国人消遣得很悲哀。毫无疑问,如果他们真的有所消遣的话,那的确是这样的,但是在我们国家,烟酒的价格却给这种悲哀提供了充足的外部原因。有时候我会想,悲哀消遣这种习惯已经跨越了大西洋,我也在想,是什么让这么多说英语的人看起来如此阴郁,尽管他们身体健康,收入颇丰。

我在美国旅行的时候曾对一种根本性的不满印象深刻,这种不满对我来说相当常见,也给社会改革者带来了难题。多数改革者认为,如果贫穷和经济不安全感都消失了,那太平盛世就到来了。但无论是在我们国家,还是在你们国家,当我看到豪华轿车中人们的脸时,我都没有看到上述改革者让我期待的喜悦表情。十有八九,我所看到的却是厌倦和不满,还有一种几乎抓狂的向往,向往某种能够愉悦腻烦品味的事物。
丹甘籍悦人
现在慢慢地,苍白的月光
映入你
温柔的眼睛
请相信我
对你所有的爱
我想为你,轰轰烈烈
我知道我
们将会厮守
不要让
你的感觉
离去。
(噢,来吧

我感觉到
你,我聆听
你相信命运吗?
感受到
我对你的爱
永远,更远
为我而等待,与我厮守
所有我对你的爱
我感觉到你,我聆听
你相信命运吗?
感受到我对你的爱
永远,更远
佛贤嵇虹玉
皎洁的月光
柔和地穿透你温柔的双眼
相信我给你的爱
我会为你变得坚强
我相信我们会在一起
请不要让这种感觉消失
我感觉你的感觉
你是否相信命运
是否感受到我对你的爱
生生世世
依伴着守候在我身旁
我将倾尽全身地爱你
我感受你的感受
聆听你的聆听
你是否相信命运
是否感觉得到我的爱
生生世世
直到永远
仰瑛楼然
现在慢慢地,帕莱月光
服务通过你温柔的眼睛
信托所有我的爱你
我想,你强
我知道我们会在一起
不要让你的感觉去。
(噢Pleass

Ifeel你,我听到
你相信命运吗?
感受到我的爱你
永远更多
我坚持留在我
我所有的爱你
我觉得你我听说你
你相信命运吗?
我觉得所有的爱你
(永远更多)
琦育掌灵波
下降的萨利花园