关于校园生活的英语作文80词带翻译

关于校园生活的英语作文80词带翻译... 关于校园生活的英语作文80词带翻译 展开
阿卡索外教网
阿卡索外教网-专注在线外一对一英语培训,一节课低至13.8元。
Today,?I?heard?a?piece?of?good?news.?In?order?to?enrich?our?school?life,?our?school?decided?to?make?some?free?time?for?us.?We?don’t?need?to?have?class?on?Friday?afternoon.?And?our?school?will?provide?some?entertainment?tools?for?us.?We?can?play?sports,?sing?songs,?draw?pictures?and?so?on.?We?can?learn?many?things?and?find?lots?of?fun?from?it.?I?can’t?wait?to?have?such?activity.

翻译:今天,我听到了一个好消息。为了丰富我们的`校园生活,学校决定给一些自由活动的时间我们。我们星期五下午不用上课。学校也会为我们提供一些娱乐工具。我们可以做运动,唱歌,画画等等。我们可以从中学到很多东西,也可以找到很多乐趣。我等不及想要这样的活动了。

学写英文作文推荐可以到线上教学培训机构增进英语知识。阿卡索外教网就不错,点击蓝字免费领取,欧美外教试课:【免费领取,外教一对一精品课程】跟着真人外教一对一学习地道英语。

阿卡索自主研发了E-Classroom专享教学软件,专为阿卡索学员设计的智慧课堂。E-Classroom同时具备:视频通话,文本注释,课程录制,互动教学等多种功能,视频通话质量超过QQ和SKYPE等IM工具,并且支持多种设备,学员可自主灵活选择,随时随地学英语,每节课25分钟,课均不超过20元,性价比很高。

还有其他什么学习问题,可以百度搜“阿卡索vivi老师”为您分析解答。

想要更多的英语学习资源,可以百度搜“阿卡索官网论坛”免费下载。

andybabyroy
I go to school at half past seven every morning.
我每天早上7点半上学.
When i get to school, i have to do the cleaning with my classmates.
当我回到学校的时候,我要和我的同学一起做值日.
After that i have 4 lessons in the morning and 2 lessons in the afternoon.
紧接着,我上午要上4节课,下午要上两节课.
The school is over at about half past four.
下午四点半放学
My favourite teacher is my english teacher and of course my favourite subject is also english.
我最喜欢的是英语老师,所以我最爱的科目也当然是英语.
My maths is just a mess. I can't understand what the teacher is talking about.
我的数学比较差.因为我听不明白老师上课讲什么.
I don't know how to solve this problem.
我不知道要怎么去解决这个问题.
Anyway, i enjoy my school life.
但无论如何,我很享受学校的生活
I join English Corner every week. I can speak English with many other students there.
我每周参加英语角.我可以跟许多其他学生用英语交流.
It's very interesting and exciting.
很有趣也很兴奋
We play basketball,volleyball, ping-pong at the rest time. They are very relaxing.
在空余时间我们会打篮球.排球和兵乓球.它们都可以让我感到放松.
I like my lessons, my friends and my teachers.
我喜欢我的课程,朋友和老师.
All in all, I love my school.
总而言之,我很爱我的学校.
I find my school life is more and more meaningful and colorful.
我发现我的学校生活越来越有意义和丰富多彩.
My school life is wonderful.
我的学校生活很精彩.
匿名用户
With the time going by,I'm be happier and happier on my school'life.
Well,now let me introduce my life on campus.I have 30 lessons every week.such as math,English,biology....Chinese is my favorite lesson,because I enjoy beautiful article and myChinese teacher is very interesting kind and funny.I respect her very much.Last but not the least ,my classmates are friendly,this is the main reason why I love my school'life.
In a word,my life on campus is very colorful and interesting.

随着时光的流逝,我在学校的生活变得越来越幸福快乐。那么,现在就让我来介绍一下我的校园生活,我一周共有30节课,例如数学,英语,生物等等,我最喜欢的科目是语文,因为我喜欢优美的文章,而且我的语文老师也很棒,她和蔼风趣又幽默,所以我很尊敬她,不止这些,我的同学也都非常友好,这是我喜欢学校生活的最主要原因。 总之,我的校园生活多姿多彩,充满乐趣
百度网友26b0a0a
第二段的我的英文写错了(及其以下)
来自绳金塔自然的蓝晶石
太棒了,这个回答我最喜欢这个回答了