求英语文章翻译

ThereportbytheU.S.organizationSavetheChildrensaysabout10millionchildrendieeveryyearfr... The report by the U.S. organization Save the Children says about 10 million children die every year from easily preventable and treatable diseases. About six million of those could be saved with basic services.
Those services include immunizations, antibiotics, skilled care at childbirth and treatment for diarrhea and pneumonia.
The report says that more than 200 million children under age five lack basic health care. Of the 55 developing nations evaluated, the Philippines, Peru, South Africa, Indonesia and Turkmenistan do the best job of providing basic care to children under five.
Countries doing the worst are the Laos, Yemen, Chad, Somalia and Ethiopia.
The Philippines comes out on top in the survey, with 31 percent of children under five missing basic care. Ethiopia is at the bottom, with 84 percent lacking the basics.
Doctor Stephanie Sison of Save The Children in Manila, says effective community health workers are the key to the success in the Philippines.
"We have been able to mobilize many community health volunteers," she said. "These are women and men who may not be highly educated but they were trained by the Department of Health, and by NGO's and the local government. They live in the community so they're able to educate mothers directly. Mothers know to come to them when their kids are sick and they're able to identify which children need to be referred to health centers."
知识无极限77
The report by the U.S. organization Save the Children says about 10 million children die every year from easily preventable and treatable diseases. About six million of those could be saved with basic services.
美国名为拯救儿童的组织发表了一篇报道,报道指出:每天有一亿左右的儿童死于疾病,而这些疾病通过采取简单的措施就可以预防或者治愈;如果接受基本的医疗服务,其中六百万儿童可以被救活。

Those services include immunizations, antibiotics, skilled care at childbirth and treatment for diarrhea and pneumonia.
这些基本医疗服务包括增强人体免疫力,使用抗生素,娴熟进行分娩护理以及对及时治疗痢疾和肺炎。

The report says that more than 200 million children under age five lack basic health care. Of the 55 developing nations evaluated, the Philippines, Peru, South Africa, Indonesia and Turkmenistan do the best job of providing basic care to children under five.
报道还指出,有两亿多年龄在五岁以下的儿童没有获得基本的卫生保健。据估计,在55个发展中国家中,菲律宾、秘鲁、南非、印尼以及土库曼斯坦在为五岁以下儿童提供基本保健方面做得最好。

Countries doing the worst are the Laos, Yemen, Chad, Somalia and Ethiopia.
而做得最差的是老挝、也门、乍得湖、索马里以及俄赛俄比亚等国。

The Philippines comes out on top in the survey, with 31 percent of children under five missing basic care. Ethiopia is at the bottom, with 84 percent lacking the basics.
在此次调查中,菲律宾位于第一,国内有百分之三十一的五岁以下儿童没有获得基本保健护理;而埃塞俄比亚排在最末,百分之八十四的五岁以下儿童缺乏这些基本护理。

Doctor Stephanie Sison of Save The Children in Manila, says effective community health workers are the key to the success in the Philippines.
拯救儿童组织马尼拉麻办事处的医生斯蒂芬妮. 希森指出,菲律宾之所以在医疗保健方面取得成功在于它拥有高效率的公共卫生工作者。

"We have been able to mobilize many community health volunteers," she said. "These are women and men who may not be highly educated but they were trained by the Department of Health, and by NGO's and the local government. They live in the community so they're able to educate mothers directly. Mothers know to come to them when their kids are sick and they're able to identify which children need to be referred to health centers."
“我们已经动员了大量的公共卫生自愿者”,她说,“其中,有男性也有女性。他们或许都很有接受很多教育,但都通过了卫生部、非政府组织或当地政府的培训。他们居住在各个社区,这样可以直接向做母亲的女性传授保健护理知识。这样,当孩子生病了,母亲可以很快察觉,也可以确认哪个孩子需要到卫生所接受检查或治疗。”
zhaona636
美国机构挽救儿童的报告称,每年大约大约有1000万儿童死于易预防和治疗的疾病。其中约600万可用基本服务挽救。

这些服务包括:免疫接种、抗生素、分娩的熟练护理以及痢疾和肺炎的治疗。

报告称,2亿名五岁以下儿童缺乏基本卫生保健。55个评估的发展中国家中,菲律宾、秘鲁、南非、印尼和土库曼斯坦这五个国家对五岁以下儿童的基本保健方面做得最好。

做得最差的国家有老挝、也门、乍得湖、索马里和埃塞俄比亚。
调查中,菲律宾居于首位,五岁以下的儿童只有31%没有基本保健。埃塞俄比亚位于最后,84%的缺乏基本保健。
马尼拉挽救儿童中心的医生Stephanie Sison 说,在菲律宾,有效地社区保健工人是成功的关键。
“我们已动员很多社区保健志愿者,”她说,“有妇女、男士,虽然他们没受过高等教育,但由卫生部、NGO和地方政府培训。他们住在社区里,所以他们可以直接指导母亲们。当她们的孩子生病时,母亲们会来找他们,这样他们就能查出那些儿童需要保健中心的帮助。”
赏我一壶酒
美国救助儿童会组织的报道声称每年大约有1000万儿童死于很易于防止和治疗的疾病。那些儿童当中大约有600万可以通过基本服务来救助。
这些服务措施包括免疫法、抗生素、分娩时的精心照料、痢疾和肺炎的治疗。
报道称有2亿多小于五岁的儿童缺少健康关照。估计在55个发展中国家中,菲律宾、秘鲁、南非、印尼、土库曼斯坦在给低于5岁的孩子提供基本照料方面做的最好。
做的最差的国家有老挝、也门、索马里和埃塞俄比亚。
在调查中菲律宾排在首位,有31%的低于5岁的儿童缺少基本照料。埃塞俄比亚排在最后,有84%儿童缺少基本照料。
救助儿童会的一声斯蒂芬妮 西松 说,在菲律宾有效的社区卫生技术人员是成功的关键。
“我们已经能发动许多社区卫生志愿者”,她说,“这些人,包括男人和女人,可能没有受过很高的教育,但是他们接受了卫生部、公益性组织和当地政府的培训。他们住在社区里所以他们能直接教育母亲们,当孩子病了的时候母亲们知道来找他们,他们能分辨哪些孩子需要送到医疗中心。”
windtellmuch
美国的一个儿童救援会组织的一份报告称,每年大约有1000万儿童死于可预防的和可治疗的疾病。这其中的600万可以被基础设施所挽救。
那些服务包括免疫、抗生素、分娩时的专业护理以及腹泻和肺炎的治疗
这份报告称超过2亿的低于5岁的儿童缺乏基础的健康护理。在评估过的55个发展中国家中,菲律宾、秘鲁、南非、印度尼西亚和土库曼斯坦在为低于5岁儿童提供基础护理方面所做的工作最好
而老挝、也门、乍得、索马里、埃塞俄比亚这些国家在这方面最差
菲律宾在调查中名列第一,有31%的低于5岁的儿童没有基础的护理。埃塞俄比亚排在最后,有84%缺乏基础护理。
在马尼拉工作的儿童救援会组织的Stephanie Sison医生说,效率较高的健康社工是菲律宾成功的关键。
“我们已经能够动员一些健康社工”,她说,“这些社工是没有受过高等教育的妇女和男人,但是他们接受了健康部门,非政府组织以及当地政府的培训,他们住在社区中因此他们能够直接的教育那些母亲,当她们的孩子们生病的时候,这些母亲们知道向健康社工寻求帮助,她们也能够识别出那个孩子需要得到社工的帮助”
vala_gu
这篇关于美国儿童救援会的报导中说,每年大约有1000万的儿童死于很容易就被预防或治愈的疾病。如果有基本服务,大约600万儿童可以幸免于此。
这些基本服务包括免疫,抗生,精湛的接生技术和痢疾与肺炎的治疗。
报告说,2000多万的5岁以下儿童缺乏基础的医疗保健服务。包括菲律宾,秘鲁,南非,印尼和土库曼斯坦在内的大约55个发展中国家在提供5岁以下儿童的基础保健措施方面做的最好。
而老挝,也门,乍得,索马里和埃塞俄比亚在这方面却做的最糟。
菲律宾在这项调查中排在第一位,只有31%的5岁以下儿童没有享受到基础保健服务。埃塞俄比亚排在最后,有84%的儿童没享受到服务。
马尼拉儿童救援会的 Stephanie Sison 博士说,菲律宾成功的关键在于拥有敬职的社区卫生工作人员。
“我们成功的动员了许多社区卫生志愿者,他们虽然不一定拥有高学历,但是在卫生部门接受过非政府或者当地政府组织的培训。他们住在社区,这样就可以直接教会妈妈们。当小孩生病了,妈妈们会带着他们去志愿者那,志愿者可以帕努判断出小孩该去哪个卫生中心。

上班时翻译的,大多是直译,你可以自己再修饰下。