请求大家帮我把下面的一句话翻译成英语,谢谢了.

希望每个人打开版主浏览空间的人们认真的听到这个女孩的声音谢谢!生命短暂真爱瞬间希望珍惜仅献给版主以及爱上版主和被版主爱上的人希望版主幸福真爱难寻希望每个追求到真爱的男孩女... 希望每个人打开版主浏览空间的人们 认真的听到这个女孩的声音 谢谢!生命短暂 真爱瞬间 希望珍惜 仅献给版主 以及爱上版主和被版主爱上的人 希望版主幸福 真爱难寻 希望每个追求到真爱的男孩女孩 懂得珍惜 让爱的情感围绕你们身边每一件事情 让真爱的情感冲淡一切不愉快的事 展开
渠谊梓2630
希望能帮到你!
I hope everyone is seriously open space brush browse the girls heard the voices Thank you! Brief moment to cherish life only truly dedicated to brush and brush and fallen in love with the hope that the automated How happy love each striving hard to find boys to girls know how to cherish the feelings of love around you to love them everything unpleasant feelings dilute all things
百度网友c9e834aba
http://www.hao123.com/ss/fy.htm
在线翻译,很好用,以前做论文时经常用
匿名用户
I'm sorry.I don't now!
百度网友00e1c51a0
hope everybody open .... 我也不会 嘿嘿