美国历史问题!!!

WhywouldAdamsleavingofficewhenhelosttheelectiontoapersonwithveryopposingviewsbeimport... Why would Adams leaving office when he lost the election to a person with very opposing views be important? 展开
nemodang
因为亚当斯弱,而杰斐逊是个牛人,美国在杰斐逊的治理下发展的更好。
苏州神码物信智能科技
你小子卖关子呢?是我英语不好还是你的句子有问题?
TOMMOOT
什么问题孩子?问吧? 难不倒我。Why would Adams leaving office when he lost the election to a person with very opposing views be important?

0.0 .Xo ~_o
我来翻译一下,首先得讲清楚,这个历史啊,都是惊人的相似,就是换个地方,换个人种,换个时间而已。所以…………历史总是惊人的在循环着…………