个人简历 英文翻译 10

张亚顺,男。2002年毕业于中国石油大学(北京)计算机科学与技术系计算机科学及应用专业。现任中石油新疆油田公司陆梁油田作业区信息档案管理站站长。1999年初极光计算机协会... 张亚顺,男。2002年毕业于中国石油大学(北京)计算机科学与技术系计算机科学及应用专业。现任中石油新疆油田公司陆梁油田作业区信息档案管理站站长。
1999年初极光计算机协会成立时,我担任协会副会长,主要负责协助会长管理协会事物,筹划建立第一版校内论坛,组建计算机系内部网络,开发完成了学校组织的软件信息项目,获得了科技创新二等奖。凭借在计算机协会的工作经验,我在工作中游刃有余,组织完成的信息软件项目多次获得公司成果奖励,受到各方面充分肯定,快速走上领导岗位。

请英语高人赐教,我总是不知道如何开始和组织,多谢了
澹台秀云殷冬
个人简历
英语叫resume
又叫cv——curriculum
vitae
如果需要制作英语个人简历,建议你上某个人才网,如中华英才网。
先填写中文简历,再去完善英语简历,你已填好的中文内容会直接翻译为英文
你只需补上你需要填的内容即可
紫筠儿
Zhang Yashun, M. In 2002 graduated from the China University of Petroleum (Beijing), Department of Computer Science and Technology, Computer Science and applications expertise. PetroChina Xinjiang Oilfield Company is currently in Luliang oilfield operation zone information file management station owners.

Aurora Computer Society was established in early 1999, I served as vice president, primarily responsible for assisting the president of Management Association of things, plan to set up the first edition of the school forum, set up the internal network Department of Computer Science to develop the software to complete the school organization information items obtained scientific and technological innovation Award. With the Association's work in the computer experience, I work in a highly innovative, organized and completed information on the outcome of software projects the company has won awards, been fully affirmed in all aspects, quick to leadership positions.
淡泊且炽热的萨摩4995
石油大学的学生就这水平?还是信息档案管理站长,真给石油大学丢人