有谁可以帮帮我翻译一下这句英语吗?急用啊!!……谢谢 20

TherecentinterestinchinaonthepartoftheWest,thewistfulnessofcertainWesternpersonswhoen... The recent interest in china on the part of the West,the wistfulness of certain Western persons who envy the simplicity and security of China's pattern of life and admire her arts and philosophy have also helped to inspire the young Chinese with confidence in themselves. 展开
oops_i_know
西方社会现在开始对中国产生兴趣和热情,一些西方人因为羡慕中国简单又安全的生活形式,渴望中国的艺术和哲学而有想法了解中国;这在另一方面也鼓励了那些年轻的中国人建立起自信

说实话那个wistfulness我纠结了好久,还是没解决,不过我对这句子的理解就是差不多这样了.恩恩
在中国对西方某些谁羡慕的简便性和中国的生活模式,安全和欣赏她的艺术和西方哲学的一部分人留恋近期利益,也有助于激励年轻,自信中。
阿兴你好帅Bn
在中国对西方某些谁羡慕的简便性和中国的生活模式,安全和欣赏她的艺术和西方哲学的一部分人留恋近期利益,也有助于激励年轻

参考资料: cha de