求一首英文对唱经典老歌,歌词中有in your eyes

男女对唱的,男的声音比较沙哑,高潮部分是inyoureyes...... 男女对唱的,男的声音比较沙哑,高潮部分是in your eyes... 展开
百度网友30c101c9d32
  Endless love Lionel Richie & Diana Ross

  男:My love, there's only you in my life
  The only thing that's bright

  女:My first love
  You're every breath that I take
  You're every step I make

  男:And I
  女:I-I-I-I-I
  男:I want to share
  合:All my love with you
  男:No one else will do...

  女:And your eyes
  男:Your eyes, your eyes
  合:They tell me how much you care
  Ooh yes
  You will always be my endless love

  合:Two hearts, two hearts that beat as one
  Our lives have just begun

  女:Forever
  男:Ohhhhhh
  合:I'll hold you close in my arms
  I can't resist your charms

  女:And love
  男:Oh, love
  合:I'll be a fool for you, I'm sure
  女:You know I don't mind
  男:Oh, you know I don't mind

  合: 'Cause you, You mean the world to me
  女:I know
  男:I know
  合:I've found in you
  My endless love

  合:Oooh, and love
  男:Oh, love
  合:I'll be that fool for you, I'm sure
  女:You know I don't mind
  男:Oh you know-
  合:I don't mind

  合:And, yes
  You'll be the only one
  'Cause no one can deny this love I have inside
  And I'll give it all to you
  男:My love
  女:My love, my love
  合:My endless love 无尽的爱 莱纳李奇 & 黛安娜罗丝

  男:吾爱,在我生命中只有你
  只有你是唯一闪亮的

  女:我最初的爱
  你是我每一次的呼吸
  你就是我的每一步伐

  男:我 ........
  女:我 ........
  男:我想分享 ......
  合:与你分享我全部的爱
  男:没有人会这麼做

  女:你的眼睛
  男:你的眼睛,你的眼睛
  合:它们告诉我你有多麼在乎
  没错,
  你永远是我无尽的爱

  合:两颗心一同跳动
  我俩的人生才刚刚开始

  女:永永远远
  男:噢 ........
  合:我要把你紧紧拥在怀中
  我无法抗拒你的魅力

  女:吾爱
  男:噢!吾爱
  合:为了你,我甘愿成为傻子,我确定
  女:你明白我不介意
  男:噢!你知道我不介意

  合:因为你对我而言就是全世界
  女:我明白
  男:我也明白
  合:在你身上我找到了
  我那无尽的爱

  合:噢!吾爱
  男:噢!吾爱
  合:为了你,我甘愿成为傻子,我确定
  女:你明白我不介意
  男:噢!你知道
  合:我不介意

  合:是的!
  你是唯一
  没有人能够否定我心中的爱
  我将把全部的爱都给你
  男:吾爱 ......
  女:吾爱,吾爱
  合:我无尽的爱