帮忙翻译一篇英文文章

在邮箱的垃圾邮件里看到的,不知道是什么意思,大家帮忙翻译一下原文如下:YOURE-MAILADDRESSWONTHISYEARSASIALOTTERYAWARDWethe... 在邮箱的垃圾邮件里看到的,不知道是什么意思,大家帮忙翻译一下
原文如下:
YOUR E-MAIL ADDRESS WON THIS YEARS ASIA LOTTERY AWARD

We the board members of Asia Lottery Email Award wish to send our
congratulatory message over the success of your Email Address emerging
as a lucky winning Email from our computer balloting held on the 14th
of October 2009. This is a Millennium Scientific Computer Game in
which email addresses were used and it is also a promotional program
aimed at encouraging internet users; therefore you do not require to
purchase a lottery ticket to participate in this programme.

Your approved winning star price is to the tune of Us$643,815.00 (Six
Hundred & Fourty Three Thousand,Eight Hundred & Fifteen United States
Dollars Only). We have appointed an agent to process your claims with
the paying finance institution and so you are highly required to
immediately forward your details to them and we have as well stated
the informations which you are expected to provide below:

: Full Legal Names
: Contact Address
: Contact Tel/Fax Numbers
: Country of Citizenship
: Alternate Email Address{If Any}

Below is your winning details:

Ref No: AS/09/13/57/009/KL
Batch No: SLTO/7916/KL/AS
Lucky No: 06-117-010782
Serial No: KLUOTI/754236

Mr.Astrid Pedersen
Maandoi Security Services (Malaysia)
A4 Jln Yam Tuan 70000 Seremban,
Seremban,Negeri Sembilan,70000,
Malaysia.
Email:maandoisec@aim.com

The Validity period of your lottery winnings is for twenty(20) working
days hence you are expected to make your claims immediately as any
claim not made before this date will be tagged as unclaimed and will
be used for our next Lottery programme.

Note: You are advised to keep your winning details very confidential
until the lump sum prize is received in your account or through any
convenient payment mode deemed fit for you. This precautionary measure
is to avoid multiple applications on your winnings.

Yours sincerely

Noraliza Binti Ismail
{Program Cordinator}

Once more we congratulate you for being one of our
lucky winners!!
帐号已注销
您的电子邮件地址韩元,今年的亚洲彩票奖

我们亚洲彩票推荐奖的董事会成员希望把我们的

贺电对您的电子邮件地址的成功新兴

作为一个幸运的赢得了我们的电脑在14日举行投票推荐

2009年10月。这是一个千年的电脑游戏在

这些电子邮件地址被使用,它也是推广活动

鼓励互联网用户为目标,因此您也不需要对

购买彩票参与这项方案。

您批准的获奖明星的价格,是对我们调整$ 643,815.00(六

百&40三千,八百年和15个美国

只有美元)。我们指定的代理人来处理您的索赔与

金融机构的支付,所以你必须高度

立即将您的详细资料给他们,我们也表示

你的预期提供以下信息:

:法定全名

:联系地址

:联系电话/传真号码

:国家公民

:替代电子邮件地址,如果任何)(

以下是您成功的细节:

编号编号:AS/09/13/57/009/KL

批号:SLTO/7916/KL/AS

幸运编号:06-117-010782

序号:KLUOTI/754236

Mr.Astrid佩德森

Maandoi安全服务(马来西亚)

A4惹兰荫团70000芙蓉,

芙蓉,森美兰,70000,

马来西亚。

电子邮件:maandoisec@aim.com

您的彩票有效期为(20)工作20

过两天你预计将作出任何的要求,立即

声称不作出此日期之前将作为标记,将无人认领

可用于我们的下一代彩票计划。

注意:您的建议,让您赢得非常机密资料

直到一笔奖金是收到您的帐户或通过任何

认为方便的支付方式适合你。这种预防措施

为避免您的奖金多个应用程序。

  此致

Noraliza宾蒂伊斯梅尔

(计划Cordinator)

                我们再次祝贺您获奖!
orawl
你的电子邮件地址,赢得这几年亚洲彩票大奖

我们在亚洲的董事会成员想发送电子邮件奖彩票公司
成功的首脑在您的电子邮件地址浮出水面
作为一个幸运的胜利电子邮件在自己的电脑上举行的第14的投票
十月二○○九年。这是一个千年的计算机科学的游戏
这电邮地址被使用,它也是一种促销计划吗
旨在鼓励互联网用户,所以你不需要去
买一张彩票参与这个计划。

你的价格是赢得明星批准美元之多643,815.00(6)
三千名和实际操作,和15个美国
美元)。我们已经任命了一个代理来处理你的要求
支付金融机构,所以你需要
你对他们立即细节和我们一样
你所期望的信息提供如下:

完全合法的名字。
:联系地址
电话/传真号码:联系
:国家的公民身份
备用电邮地址:如果任何} {

以下是你赢的细节。

裁判:作为/ 09/13/57/009 /三角架
批号:SLTO / 7916 /吉隆坡/一样
幸运:06 - 117 - 010782
没有:KLUOTI / 754236系列

先生。并得到
Maandoi安全服务(马来西亚)。
Jln山药抟70000 Seremban A4大小,
Seremban,70000,
马来西亚。
maandoisec@aim.com电子邮件:

有效期为你的彩票奖金是二十(20)工作
你被期望天后立即让你的要求
索赔未在此日期将被标记为无人和意志
可用于下次抽奖方案。

注:建议你保留你的胜利的细节很保密
直到整笔奖金是接受,在您的帐户或通过任何
方便还款方式被认为适合你。这个预防措施
为了避免多个应用程序是在你的奖金。

你真诚

Noraliza宾蒂伊斯
{程序Cordinator }

我们祝贺你再次成为我们
百度网友3e4f2dc
我也收到了一封和这个一模一样的邮件