英语高手请进!!!

根据下列要求,用英语写一封祝贺信。收信人:袁帜写信人:林帆内容:袁帜刚获得工学硕士学位。林帆从她的朋友那里得到消息后向他表示祝贺。这些年里,林帆见他一直努力学习,非常钦服... 根据下列要求,用英语写一封祝贺信。
收信人:袁帜
写信人:林帆
内容:袁帜刚获得工学硕士学位。林帆从她的朋友那里得到消息后向他表示祝贺。这些年里,林帆见他一直努力学习,非常钦服。林帆相信袁帜一定会在计算机领域取得成功。她衷心祝愿袁帜拥有更加光明幸福的未来。
知识信使
楼上的这机器翻译还真够害人的。中国人看了想英语,英国人看了像中文。
hxy97
我从我的朋友那里得到消息,听说你获得了工学硕士学位,现在特地向你表示祝贺。这些年里,我见你一直努力学习,非常钦服。我相信你一定会在计算机领域取得成功,衷心祝愿袁帜拥有更加光明幸福的未来。加油吧!我期待着你的好消息!!

英文: I am high friend of mine there to obtain the news, heard that you have obtained the technology master's degree, now expresses the congratulation especially to you. In these years, I see you to study diligently, respected. I believed that you certainly will obtain the success in the computer domain, will wish Yuan zhi to have the brighter happy future heartfeltly.Refuels! I am anticipating your good news!!
崭帅帅
我从我的朋友那里得到消息,听说你获得了工学硕士学位,现在特地向你表示祝贺。这些年里,我见你一直努力学习,非常钦服。我相信你一定会在计算机领域取得成功,衷心祝愿袁帜拥有更加光明幸福的未来。加油吧!我期待着你的好消息!!

英文: I am high friend of mine there to obtain the news, heard that you have obtained the technology master's degree, now expresses the congratulation especially to you. In these years, I see you to study diligently, respected. I believed that you certainly will obtain the success in the computer domain, will wish Yuan zhi to have the brighter happy future heartfeltly.Refuels! I am anticipating your good news!! 楼上的这机器翻译还真够害人的。中国人看了想英语,英国人看了像中文。
褚瑾刀荫
第一题2
第二题1
麦晖奕文静