求翻译中文意思

I'mreallyfoundmyselfstillnotstrongenough......Icould'thelpcrying.Icried,formyheartisb... I'm really found myself still not strong enough...... I could't help crying. I cried, for my heart is broken and getting more and more easy to be hurt. I'm lucky beause I have them! People in many aspects of life in need of help ,more and more complex society,whether we go,we can not without friends,we need to help each other,but aslo friendly. No matter what problems you encounter a good friend is always with you and you side by side through thick and thin! Miss liu and Miss zhou,one is older than me,the other is younger than me .Although we have diffierent ages ,but in this moment I have moved. Thanks my friends. Please trust me ,will cherish this fate!The society is compiex ,properly people will be make a progres more quckily ! SO,study everyday, and make a progress everyday! 展开
匿名用户
我真的发现我不够坚强,我不能不哭,我哭了,因为我的心碎了,越来越容易被伤害。我很幸运我有他们。人们在许多方面都需要帮助。越来越交叉的社会,不管去哪,我们都不能没有朋友。我们需要互相帮助。并且友谊。不管你遇到什么问题,一个好朋友总是会和你在一起,和你一起度过深深浅浅。刘小姐,周小姐,一个比我大,另一个比我小。尽管我们年龄不同,但是在这个时刻,我感动了,谢谢我的朋友,相信我,将要好好珍惜这个缘分。这个社会很复杂,可能人们能很快的进步。所以,天天学习,天天进步。 这个中文式的英文很多错误。。
匿名用户
我真的发现自己不够强壮。。。我禁不止哭泣。我哭了,因为我的心碎了,而且变得越来越容易被伤害。我很幸运,因为我有他们!人在生活的各个方面都需要帮助,越来越复杂的社会,无论我们到哪,我们不能没有朋友,我们需要互相帮助,但也是朋友。无论你遇到什么问题,一个好朋友总是和你在一起,与你一起同甘共苦!刘小姐和周小姐,一个比我大,一个比我小。虽然我们的年龄不同,但在这一刻,我已经感动了。谢谢我的朋友们。请相信我,会珍惜这个缘分的!这个社会是复杂的,适合的人会进步的更快!所以,每天学习,每天进步!
匿名用户
去下载桌面词典吧