关于蔬菜的英语作文100词

孤独蓝天88

Many of my friends do not like eating vegetables, because they think that vegetables are not delicious. They like KFC or Mcdonald's. Being different to them, I like vegetables very much. When I was a little child, my mother told me that I should eat more vegetables, so that I can be tall. Besides, in order to make me eat, my mother often gave me some rewards. As time goes by, vegetables become my favorite. Vegetables contain many essential vitamins and other nutrients, which helps us build a healthy body. In addition, eating more vegetables can prevent diseases. Therefore, we should have the good habit to eat vegetables.

翻译

我很多朋友都不喜欢吃蔬菜,因为他们觉得蔬菜不好吃。他们喜欢吃肯德基或者麦当劳。我和他们不一样,我很喜欢吃蔬菜。当我还是个小孩的时候,我妈妈就告诉我应该多吃蔬菜,那样我才能长高。而且,为了让我吃蔬菜,我妈妈经常给我一些奖励。时间久了,蔬菜就成了我喜欢吃的。蔬菜含有很多有助于身体健康的必需维生素和其他营养。另外,多吃蔬菜能够预防疾病。因此,我们应该养成吃蔬菜的习惯。
追问
短一点
朗朗家教
有人喜欢红红的西红柿,有人喜欢粉红的萝卜,而我就喜欢这绿绿的黄瓜。

春天时,人们把黄瓜籽种在地里。一场小雨过后,就从地里长出来了一棵棵小苗,它的叶子就像两只大眼睛一样,望来望去,不久后它长出了许多的叶子,还长出了小蔓,在架子上攀爬着。到了夏天,就在叶子的旁边开出许多黄黄的喇叭形小花,它没有玫瑰那样芳香,也没有牡丹那样艳丽,它有的是朴素的美。在花下躲藏着一个浑身长满刺的,就是小黄瓜了。过了两天,小黄瓜就长大了,个个粗细均匀,长有10厘米左右,直径大约3——5厘米之间,身上的刺都顶带着小黑点呢。掰开后,就有闻到一股淡淡的清香,让你忍不住想吃上一口。
秋天的时候,黄瓜长的可大了,是原来的6、7倍大,又粗又长的。颜色变成白里带黄了,成了真正的“黄”瓜。这是的它最适合做凉菜和做汤了,味道特别鲜美。

黄瓜里含有大量的维生素C,是我们餐桌上不可缺少的蔬菜。我喜欢黄瓜!
百度网友111b9be
hhxbsbez gexvevcrvghgfffcyqgxcrcbhgncycyrrhvzrcgfzv xfjvxfxftchvzrchtxhczrhcxyyxyccggggfydytxcyx