汤姆正在匆忙去学校 英文

英语作文该怎么写汤姆以前从未迟到过,但昨天他迟到了。当他起床时,已经快七点了。他匆忙洗簌完,没吃早饭就去学校了。由于骑得太快,不小心摔倒了,幸好伤得不重。当他到校时,已经... 英语作文该怎么写
汤姆以前从未迟到过,但昨天他迟到了。当他起床时,已经快七点了。他匆忙洗簌完,没吃早饭就去学校了。由于骑得太快,不小心摔倒了,幸好伤得不重。当他到校时,已经耽误了一节课。
后贤农涵涵
Tom has never been late and he was late yesterday. When he woke up, the time is 7am as soon as.He hurried up to wash and went to school without breakfast.As riding too fast, unfortunately he get hurt but it's not let him to injured.When he went to school, he missed a lesson. Written by myself.